Szolgáltatás

BIMformatikai üzemeltetés

A gyors hálózat, a megfelelő hardver és szoftverpark mind elengedhetetlenek egy korszerű iroda működéséhez. Értjük a BIM ökoszisztémát, értjük az IT működését és értjük milyen igényei vannak egy tervező vagy kivitelező cégnek. Teljeskörű IT rendszerfejlesztési és üzemeltetési szolgáltatásunkat ezekre alapozva kifejezetten építőipari cégekre szabtuk.
2512

Mit takar a szolgáltatás?

Hogyan zajlik az együttműködés?

Minden együttműködés más és mi mindig a kellő rugalmassággal kezeljük ezt. Az alábbi folyamatábra megmutatja, hogy milyen feladatokat látunk el.

Hardverpark és szoftverpark beszerzés

Az irodai igények alapján elemezzük a lehetséges termékpalettát és az optimális darabokat választjuk ki számodra. Ezután megvizsgáljuk honnan tudjuk a legelőnyösebb módon beszerezni az adott termékeket, és ha sikerült, akkor beépítjük, kialakítjuk, felinstalláljuk, testreszabjuk, átadjuk.

Irodai rendszerüzemeltetés

Biztosítjuk az irodai eszközpark folyamatos menedzselését, rendszeres fejlesztését és esetleges hibaelhárítását.

Digitális szupport szolgáltatás

A szokásos IT támogatás mellett, lehetőség van BIM szoftveres támogatásra is (Archicad, Revit, stb.), ahol a szoftvereken belüli, licenszeléssel, vagy tágabban vett BIM-es kérdésekkel is foglalkozunk.

IT tanácsadás

Amennyiben egyszeri IT tanácsokra lenne szükséged konkrét kérdésekben, vagy akár csak általánosan átbeszélnéd az iroda jelenlegi helyzetét, akkor is keress minket bátran.

Miért fontos a professzionális BIMformatikai üzemeltetés?

Gyakran tapasztaljuk, hogy sok energia elmegy a felmerülő hibák kapcsán, mire kiderül, hogy ki tudja megoldani azt. A rendszergazda? A szoftvergyártó? A viszonteladó? Az internet szolgáltató? Ennek az energiának egy jelentős része megspórolható, ha az üzemeltetőnek meg van a “helyismerete” ezekkel kapcsolatban. Másrészt a cég pontos tevékenységétől és szoftveres környezetétől erősen függ, hogy mit jelent az optimális IT rendszer. Ehhez elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a szoftverek és projektek pontos hardveres és hálózati követelményeivel, így nem lesz szükség a legdrágább eszközök megvételére, hanem jó ár-érték arányú termékekkel is ki tudjuk elégíteni az igényeket.

„Célunk a magyar építőipar digitalizálása és hatékonyabbá tétele, hogy nemzetközi szinten is versenyképes legyen.”