Szolgáltatás

BIM menedzsment és modellezés

A BIM projekted gördülékeny szállításához nyújtunk professzionális segítséget. Elvégezzük a szükséges modell és minőségi ellenőrzéseket, menedzseljük az BIMformációk cseréjét vagy akár a komplett modellt is előállítjuk számodra. Tehermentesítünk amennyire lehet, hogy a projekt érdemi részeire tudj fókuszálni.
Frame 16

Mit takar a szolgáltatás?

Hogyan zajlik az együttműködés?

Minden együttműködés más és mi mindig a kellő rugalmassággal kezeljük ezt. Az alábbi folyamatábra megmutatja, hogy milyen feladatokat látunk el.

Komplett BIM menedzsment

Akár megrendelői, akár tervezői oldalon megszervezzük a BIM projektet, ellenőrizzük a modell minőségét, elvégezzük az ütközésvizsgálatot, facilitáljuk a BIM kooperációkat és támogatjuk a feleket a projekt teljes időtartama alatt.

BIM modell előállítás

Vállaljuk BIM modellek előállítását gyakorlatilag bármely szakág számára Archicad, Revit, Tekla, Allplan, SketchUp, Civil3D környezetben is.

Extra BIM felhasználás támogatás

Extra modell felhasználásokhoz adunk segítséget, legyen az ütközésvizsgálat, modell alapú organizáció, ütemtervezés, kivitelezés hibajegy kezelés, AR/VR használat.

Tervezői tanácsadás és szupport

BIM projektekhez adunk tanácsot és igény esetén vállaljuk a beérkező vagy kimenő modelleknek a folyamatos auditálását, a csapatmunka rendszeres átnézést, a munkatársak számára a folyamatos szupportot a magasminőségű adatszolgáltatás érdekében.

Miért fontos a professzionális BIM menedzsment?

Ha egy BIM projekt professzionálisan van megszervezve, akkor a végén a felek elégedettek lesznek, határidőre elkészül a projekt és a BIMezésbe fektetett sok energia és pénz megtérül. Egy ilyen projekt teljes lebonyolítása meglehetősen összetett folyamat, aminél ha valakinek nincs tapasztalata hol mehet félre egy adatszolgáltatás, mik a gyakori hibák a fájl formátumoknál, mit jelentenek pontosan a fogalmak, hogyan lehet számon tartani az alvállalkozók aktuális állását, akkor könnyen a projekt végére az összes résztevő bizalma megrendül a BIM ökoszisztémában és egymásban.
iso19650 ábra

„Célunk a magyar építőipar digitalizálása és hatékonyabbá tétele, hogy nemzetközi szinten is versenyképes legyen.”