Szolgáltatás

Digitális szervezetfejlesztés

Egy átfogó felmérés során feltérképezzük céged digitális képességeit, majd ez alapján közösen veled megalkotjuk céged digitális stratégiáját. Ezt követően agilis fejlesztési moduljainkon keresztül jól szervezett, digitális alapokra helyezzük vállalkozásod működését, hogy hatékony legyen, versenyképes és megfeleljen a legújabb BIM-es elvárásoknak.
Digitális Szervezetfejlesztés

Mit takar a szolgáltatás?

Hogyan zajlik az együttműködés?

Minden együttműködés más és mi mindig a kellő rugalmassággal kezeljük ezt. Az alábbi folyamatábra megmutatja, hogy milyen feladatokat látunk el.

Felmérés

Egy átfogó felmérés során, beszélgetéseken ismerjük meg a céges folyamatokat, személyes találkozókon keresztül fésüljük át, hogyan működnek a belső rendszereitek, tesztek és online kérdőívek segítségével térképezzük fel a munkatársak digitális érettségét. GAP analízis segítségével felderítjük a fejlődési lehetőségeket és egy lényegretörő professzionális prezentáció során mutatjuk be a tanulságokat.

Célkitűzés

A felmérésre alapozva egy “Design thinking” módszertanú workshop keretében közösen alakítjuk ki a cég digitális stratégiáját. Ez alapján felállítunk egy konkrét fejlesztési tervet, ahol a különböző modulokat kompletten költségekkel és szükséges erőforrásigényekkel beütemezzük.

Megvalósítás

A megvalósítási fázisban széles palettáról választhatod ki a számodra szükséges modulokat. A teljesség igénye nélkül: BIM szoftversablonok, komplett BIM menedzser képzés, BIM-es szerződéssablonok és marketing anyagok. Szoftver és soft-skill tréningek pl.: Archicad, Solibri , projektmenedzsment, Notion, Revit, grasshopper.

Utókövetés

A modulok befejezését követően támogatást nyújtunk a munkatársaknak és visszamérjük a fejlesztéseket, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy mennyire volt sikeres a fejlesztés, hiszen az üzletileg is kimutatható teljesítményjavulás az, amiért főként dolgozunk.

BIM: ma még hasznos, holnap már kötelező

A BIM alapú működés már ma is követelmény a legtöbb nagyléptékű beruházáson, ami az új állami beruházási törvény szándéka szerint még tovább szélesedik. Ezek a külső tényezők szint kikerülhetetlenül belekényszerítik a teljes építőipart a digitális átállásra. Emellett mi úgy gondoljuk, hogy ez a folyamat ténylegesen értéket ad majd a vállalkozások számára és érdemes lesz teljes mellszélességgel beleállniuk, mert más területeken is hasznot fog hajtani mind a cégvezetés, mind a munkatársak, mind a partnerek számára.

„Célunk a magyar építőipar digitalizálása és hatékonyabbá tétele, hogy nemzetközi szinten is versenyképes legyen.”