Szolgáltatás

Építőipar 4.0 és automatizáció

Segítünk beépíteni a legújabb technológiákat szolgáltatásaidba, legyen az AI, adatelemzés vagy akár egy felhőszolgáltás. Feltérképezzük értékteremtő és kiszolgáló folyamataidat és segítünk automatizálni azokat, hogy több időd legyen a releváns munkarészekre, amik nagyobb hozzáadott értéket teremtenek.
BIMformatikai üzemeltetés (2)

Mit takar a szolgáltatás?

Hogyan zajlik az együttműködés?

Minden együttműködés más és mi mindig a kellő rugalmassággal kezeljük ezt. Az alábbi folyamatábra megmutatja, hogy milyen feladatokat látunk el.

Folyamatfelmérés

Közös egyeztetéseken felmérjük az adott üzleti folyamatot, amivel foglalkozni kívánunk és megállapítjuk, hogy milyen aspektusokból szeretnénk javítani a folyamaton.

Piacelemzés

Megvizsgáljuk, hogy az adott ügyfélnek milyen IT ökoszisztémája van és milyen piaci digitális megoldások bevezetése jön számításba. Ezt követően egy záró megbeszélésen dől el a végleges választás és tűzzük ki a konkrét implementációs menetrendet.

Megvalósítás

Az adott automatizációtól vagy új technológiától függően, beszerzünk, telepítünk, testreszabunk, beállítunk majd konzultálunk és tesztelünk. Ha ezen erőfeszítéseket siker koronáz, akkor élesben is kipróbáljuk majd végül céges szintre kiterjesztjük az implementációt.

Visszamérés

A céges szintű bevezetés után még monitorozzuk a folyamatokat, hogy minden úgy működik-e ahogy terveztük. Ha szükséges még finomhangolunk és végül átadjuk teljesen a stafétabotot egy belsős munkatársnak.

Miért fontos az automatizáció és építőipar 4.0 technológiák?

Ezek a fejlesztések alapvetően hatékonyabbá teszik a céges folyamatokat, ami a gyakorlatban két dolgot jelent. Vagy időt spórol meg, úgy hogy a repetitív, monoton, sokszor adminisztratív jellegű feladatokat végzi el helyettünk vagy a hibázás lehetőségét csökkenti. Így vagy úgy, de végső soron több időnk és pénzünk marad a lényegi dolgokra, amiért valójában megéri dolgozni.

„Célunk a magyar építőipar digitalizálása és hatékonyabbá tétele, hogy nemzetközi szinten is versenyképes legyen.”