iso19650 ábra

ISO19650-3-et lektoráltunk

A héten egy izgalmas feladatot zártunk le, ami nem más volt mint az ISO19650-3. kötetének a nyelvi lektorálása. Mi lehet izgalmas a szabvány szövegek olvasásában? Az, hogy ilyenkor mi már a lelki szemeink előtt látjuk a szervezeteket, hogy a javasolt folyamatokat vajon hogyan tudják majd a gyakorlatba átültetni. Milyen tréningeket, milyen sablonokat, milyen szoftvereket kell majd bevezetni.

Ez a szabvány az épületek és infrastruktúrák hatékony üzemeltetéséhez nyújt segítséget, magyarul várhatóan jövő évtől. Nézzük, miért olyan fontos ez a fejlesztés!

???? Információkezelési Stratégiák: Az ISO 19650-3 segít meghatározni azokat a stratégiákat, amelyekkel az üzemeltetés és karbantartása hatékonyabbá tehető.
???? Adatok Átadása: Ez a szabvány útmutatást nyújt az információk kezelésére és átadására, az üzemeltetési fázisra vonatkozóan.
???? Tulajdonosi és Üzemeltetői Igények: Segít a tulajdonosoknak és üzemeltetőknek abban, hogy hatékonyan kommunikálják és kezeljék információs követelményeiket. pl.: milyen részletes legyen a modell
♻️ Fenntarthatóság és Hatékonyság: Az ISO 19650-3 kulcsfontosságú a hosszú távú fenntarthatóság és hatékonyság szempontjából, mivel segít az erőforrások optimális felhasználásában és a karbantartási költségek csökkentésében.
???? Rugalmas Adaptáció: Támogatja az épületek és infrastruktúrák rugalmas adaptációját a bérlői és épület használói igények kapcsán.

hashtagISO19650 hashtagÉpítőipar hashtagInformációkezelés hashtagBIM hashtagFenntarthatóság hashtagInnováció

Facebook
LinkedIn

Kategóriák

Szolgáltatásaink

Iratkozz fel!

Hírlevelünk segítségéről mindig az elsők között értesülhetsz híreinkről!

Magyarország első építőipari digitális vállalatfejlesztésre specializálódott mérnök csapata.