Építész-informatikai felmérés

A 4. ipari forradalom már elkezdődött az informatikai megoldások és a mesterséges intelligencia térnyerésével. Ez a lehetőségek új tárházát nyitja meg a mérnöki és művészeti szakmákban, így az építészetben is.
Minél komlexebb egy szakma, annál körültekintőbbnek kell lennünk az informatikai rendszerek felépítésével. Az építészeti tervezési folyamat, kivitelezés és épületfenntartás rengeteg diszciplínát egyesít. Ezek megfelelő kezeléséhez rengeteg megoldás már rendelkezésre áll és sokat a mai napig nem vett át ez az iparág.

A Brick+Data csapattal azt a célt tűztük ki, hogy Magyarországon európai színvonalú legyen az építészetben előforduló informatikai technológiák használata. Az egyetemi oktatásban az Építészeti Geometria és Informatika Tanszékkel összefogva segítjük a hallgatók fejlődését. A szakmában már aktívan résztvevőket pedig workshopokon keresztül készítjük fel, emellett az építészeti projektekhez informatikai szolgáltatásokon keresztül adunk segítséget.

De fontosnak érezzük, hogy készüljenek komplex hazai felmérések, ahol az építész irodák vezetőivel és alkalmazottaival készítünk mélyinterjút, amelyen keresztül fel tudjuk térképezni a stúdiók felkészültségét különböző szempontrendszer szerint és akár már helyben is tudjunk megoldásokat javasolni.

[maxbutton id=”2″ url=”https://brickdata.hu/kapcsolat/” text=”Jelentkezem az interjúra” ]


Miért érdemes részt venni az interjún?

  • Kiderülhetnek rejtett hiányosságok az irodában
  • Átfogó képet kaphatsz a mai építész-informatikai megoldásokról
  • Új megoldásokkal ismerkedhetsz meg, amik javítják az iroda produktivitását

 

 

 

 

Facebook
LinkedIn

Kategóriák

Szolgáltatásaink

Iratkozz fel!

Hírlevelünk segítségéről mindig az elsők között értesülhetsz híreinkről!

Magyarország első építőipari digitális vállalatfejlesztésre specializálódott mérnök csapata.