BIM szervezetfejlesztő pozícióba keresünk akár azonnali kezdéssel új csapattagot, jelentkezés itt: https://forms.gle/SyTXnxzSxF3se6ND8

A 21. században tömegesen jelennek meg új szakmák, miközben akár évszázados múlttal rendelkező pozíciók szűnnek meg. Ez alól az építőipar sem kivétel. Ebben az állásajánlatban egy olyan pozícióra keresünk csapattagot, ami eddig még nem létezett.

Ez a BIM szervezetfejlesztő.

Hogy mit csinál egy BIM szervezetfejlesztő? Azt bizony eleinte mi sem tudtuk, és négy évünkbe került, hogy összeállítsuk az álláshirdetést hozzá. De mostanra már összeállt a képlet, nézzük a részleteket.

A Brick+Datának az a víziója, hogy a magyar építőipart hatékonyabbá és versenyképesebbé tegye digitális alapokon. Arra jöttünk rá, hogy ez csak a vállalatokon keresztül lehetséges, átfogó szemléleten keresztül. Ez azt jelenti, hogy mi nem csak bevezetjük a legkorszerűbb digitális megoldásokat egy cégnél, hanem egyszerre fejlesztjük a vállalkozások projektszervezési, üzleti és HR folyamatait is. Egyszóval BIM képessé tesszük az irodát. Ezt a folyamatot hívjuk mi BIM Szervezetfejlesztésnek és aki ezt megvalósítja, az a BIM szervezetfejlesztő. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mintha egymásba gyúrnánk egy mérnököt, egy projektmenedzsert és egy IT tanácsadót.

Tehát akkor mit is csinál egy BIM szervezetfejlesztő, merül fel a kérdés.

Egy ügyfélnek a BIM felkészültségét méri fel, pld.:

Alapvetően építész, gépész vagy építőmérnöki végzettséggel rendelkezők jelentkezését várjuk, akiknek van legalább 2 év tervezőirodai tapasztalatuk és minimum egy évig dolgoztak már BIM-es projekteken.

A Brick+Data csapat magja jelenleg 3 fő és szoros munkakapcsolatban vagyunk több alvállalkozóval is. Egy kis cég vagyunk, jó kilátásokkal az idei évre. Több új projektünk is indult az évben, amikhez már új kapcitásokra lesz szükségünk. Aki most csatlakozik hozzánk a növekedésünk első szakaszában, nem csúcs fizetést fog keresni, csak korrektet, de cserébe egy nagy adag korszerű tudást sajátíthat el, és jó tárgyalási pozícióban lesz a következő időszakban amikor léptéket fogunk váltani. Ami úgy tűnik, hamarosan be fog következni, hiszen minden jel abba az irányba mutat, hogy a digitális fejlesztések korszaka kezdődött meg.

Tehát összegezve…

Neked való ez a pozíció, ha…

Nem neked való, ha…

Akinek szimpatikus ez az állásajánlat, annak a jelentkezését szeretettel várjuk az alábbi linken, ahol további részleteket is találhattok a pozícióval kapcsolatban.

JELENTKEZÉS ITT: https://forms.gle/SyTXnxzSxF3se6ND8

Feladatok:

Elvárások:

Munkatapasztalat

BIM szoftveres ismeretek

Nyelvtudás:

Soft-skillek

Előnyt jelent:

Amit kínálunk:

JELENTKEZÉS ITT: https://forms.gle/SyTXnxzSxF3se6ND8

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.