Évértékelő építőipari vállalkozásoknak (Sablon+Videó)

 

Az évértékelők célja, hogy rajtuk keresztül tanuljunk az elmúlt 12 hónapról.

Mi is ezzel a céllal hoztuk létre az alábbi dokumentumot (és a hozzá tartozó videót), kifejezetten építőipari vállalkozásoknak: építészirodáknak, beruházóknak, kivitelező cégeknek, épületgépészeknek, statikusoknak, mérnökirodának és még folytathatnám a sort. Ettől függetlenül a kérdések java bármely KKV-nak hasznosak, így ajánljuk más iparág szereplőinek is.

A Brick+Data csapatában ezt minden évben elkészítjük, idén viszont elérhetővé tesszük mindenki számára, hiszen mindenkori célunk a vállalkozások szervezettebbé és hatékonyabbá tétele.
[download_after_email id=”1396″]

 

A sablonban lévő tételek segítségével keretet adhatsz az év eseményeinek és a kérdések rá fognak világítani azokra a részekre, amikből érdemes levonnod a tanulságot.Az évértékelés után a következő lépés az évtervezés lesz, ami egy külön sablonban lesz elérhető. Az a cél lebegjen a szemünk előtt hogy az itt levont konzekvenciákat valóban beépítsük a jövő évi tervbe.

Ha először tartasz évértékelést, ijesztő lehet a kérdések mennyisége. Nyugodtan válaszd ki a számodra releváns tételeket és ugord át azokat, amiket nem tartasz idén fontosnak. A célod az legyen, hogy minél átfogóbb képet kapj. Minden évben egyre rutinosabb és ezáltal hatékonyabb ebben az ember.

Ha kérdésed van vagy szeretnél segítséget kérni az évtervezés levezetéséhez, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
info@brickdata.hu
(harminc) 491 40 25

Sikeres évértékelést kíván a Brick+Data csapata!

Képek forrása: Freepik.com

Facebook
LinkedIn

Kategóriák

Szolgáltatásaink

Iratkozz fel!

Hírlevelünk segítségéről mindig az elsők között értesülhetsz híreinkről!

Magyarország első építőipari digitális vállalatfejlesztésre specializálódott mérnök csapata.