Archicad dokumentáció készítés

Archicad dokumentáció készítés

Tanuld meg, hogyan tudsz egy már kész épület modellről tervdokumentációt készíteni, ami leköveti az épület esetleges változásait. A tanfolyam díjáért jár 2 hónapos hozzáférés, 1 online konzultációs alkalom, nagyfeladat kijavítás és oklevél sikeres teljesítés esetén.

83.700 Ft (Br.: 65.906 Ft + ÁFA)

Kinek ajánljuk a kurzust:

Mindenkinek, aki szeretné megtanulni szakszerűen, különböző automatizálási funkciókat kihasználva, hogyan lehet tervlapra rendezni és kimenteni különböző formátumokban az épületünk tervrajzait.

A kurzus elvégzésével képes leszel:

Egy már kész épületmodellről olyan tervdokumentációt készíteni, ami leköveti az épület esetleges változásait és megfelel a szakmai elvárásoknak.

Részletes ismertetés:

A kurzus során a cél, megismerjük, hogyan lehet szakszerűen végrehajtani a dokumentáció készítés folyamatát. Ehhez megismerjük a publikációs munkafolyamatot, aminek a lelke a navigátoron belül a modell térkép, a nézet térkép, a tervlapok és a publikációs csomagok. Ezeket végig beszélve, egy olyan dokumentálási folyamatot sajátítunk el, ami a tervrajzokon automatikusan leköveti ha odébb rakunk egy falat 3D-ben és a végén nem egyesével kell kimenteni a PDF-eket, hanem tömbösítve.

Tematika:

  • Tervdokumentációs munkafolyamat
  • Nézet-metszet-3D nézet készítés
  • Tervlapkészítés
  • Publikáció és pdf nyomtatás

Ajánlott előismereti kurzusok:

Archicad alap modellezés

Ajánlott ráépülő kurzusok:

Nézd meg bevezetőnket,

amiben összefoglaljuk, hogy miről fog szólni ez a képzésünk!

Archicad dokumentáció készítés

Miért érdemes minket választanod?