archicad alapmodul

Archicad alap modellezés

Mindenkinek ajánljuk, aki bármilyen szinten is meg szeretne ismerkedni a program szakszerű használatával. A teljesen kezdők elsajátíthatják mi fán terem a CAAD-es modellezés, akik pedig már hébe-hóba használták a szoftvert, azok pedig a szakszerű és hatékony modellezési lépéseket érthetik meg. A tanfolyam díjáért jár 2 hónapos hozzáférés, 1 online konzultációs alkalom, nagyfeladat kijavítás és oklevél sikeres teljesítés esetén.

83.700 Ft (Br.: 65.906 Ft + ÁFA)

Kinek ajánljuk a kurzust:

Mindenkinek, aki bármilyen szinten is meg szeretne ismerkedni a program szakszerű használatával. A teljesen kezdők elsajátíthatják mi fán terem a CAAD-es modellezés, akik pedig már hébe-hóba használták a szoftvert, azok pedig a szakszerű modellezési lépéseket érthetik meg és a hatékony szoftverhasználatot tehetik magukévá.

A kurzus elvégzésével képes leszel:

Alapszinten kezelni az archicadet és egy családi ház szintű épület modelljét szakszerűen elkészíteni.

Részletes ismertetés:

A kurzus során a cél, hogy megismerkedjünk a szoftver fő működési elveivel és képessé váljunk az alapvető modellezési technikák használatára. A pontos 3D modell gyökerei a pontos 2D szerkesztéssel kezdődik, ezért erre külön hangsúlyt fektetünk. Megismerjük a fólia használatot, rendezéseket, csoportosításokat. Ezek után következnek a 3D-s elemek, ahol megtanuljuk típusonként mik azok a fő paraméterek, amik beállítására figyelnünk kell. Végül pedig komplex módon alkalmazzuk a megszerzett tudást, ami egy családi ház szintű épület elkészítésében csúcsosodik ki.

Tematika:

  • Alapok és 2D szerkesztések
  • 2D rajzolás rendszerben
  • 3D modellezés
  • I., 3D modellezés
  • II., Komplex 3D modellezés

Ajánlott előismereti kurzusok:

nincs

Ajánlott ráépülő kurzusok:

Dokumentáció készítés

Nézd meg bevezetőnket,

amiben összefoglaljuk, hogy miről fog szólni ez a képzésünk!

archicad alapmodul

Miért érdemes minket választanod?